Over mij

Hi!

Ik ben Sanne en ik ben (bijna) op reis. Ik heb een ticket, een backpack, een travelbuddy en een elektronische vliegenmepper ingepakt. Mee heb je niet nodig toch? Ik bedoel wat kan er misgaan?

Nou ok, ok, mij kennende kan er een hoop misgaan maar ervaringen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst moet ik mezelf maar voorhouden.

Deze blog zal geen uur tot uur verslag worden van wat ik allemaal uitspook op reis, daar ben ik zelf ook niet geïnteresseerd in dus ik vermoed jullie ook niet. En als je op zoek bent naar de meest up to date reis informatie ben je hier ook aan het verkeerde adres want ik ga echt niet uitzoeken wat de 5 beste plekken zijn om te snorkelen met zeeschilpadden of wat de beste tentjes zijn om te ontbijten voor 8 uur ’s ochtends.

Maar wat dan wel?

Nou gewoon wat grappige verhalen over de avonturen die ik mee maak, dingen die me verwonderen en vreemde mensen die ik tegenkom. Niets te serieus, alles ter entertainment.

Mocht je me willen blijven volgen schrijf je dan in voor de mail lijst dan stuur ik je af en toe een link met een mooi verhaal.

Tot snel!

Groet Sanne