Port Antonio

Het regent vandaag dus we hebben maar weer ff een internetcafe opgezocht, we hebben een paar dagen geleden met dolfijnen gezwommen! Echt super kick. Kwamen er 2 dolfijnen naast je zwemmen en als je dan de vinnen vastpakte werd je vooruit getrokken. En als je op je buik in het water ging drijven met je benen gestrekt kwamen er twee dolfijnen allebei hun snuit tegen de onderkant van je voeten zetten en dan duwde ze je omhoog ,dus dan vloog je een stuk over het water. Echt super leuk, daarna zijn we met 2 dolfijnentrainers wezen eten en nog wat gepoold.

We zitten nu in Port Antonio, helemaal in het oosten van het eiland, we wilden hier de blue mountains gaan beklimmen naar de top om dan Cuba te kunnen zien, maar aangezien het regent en daardoor de enige weg van port antonio naar de blue mountains niet te begaan is kunnen we alleen nog via kingston omhoog en aangezien dat zeker 4 dagen extra gaat duren hebben we dat plan maar laten varen.

We gaan nu morgen terug naar Falmouth, plaatsje vlakbij Montego Bay waar vandaan we terug vliegen, dan gaan we daar nog chillen (want echt veel op het strand gelegen hebben we nog niet gedaan) voordat we weer naar huis vliegen. We zouden hier nog wel een paar weken kunnen blijven maar helaas is het alweer tijd om terug te gaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *